Kom lekker buiten sporten!

Total Bodyshape

Bodyshape (BBBB)

De focus ligt op het trainen van de 4 B's: Benen, Billen, Buik, Borst. Natuurlijk trainen we ook de armen en rug. We starten de workout met een warming up (korte choreo) gevolgd door oefeningen voor het hele lichaam, waarbij gebruik wordt gemaakt van klein materiaal voor extra intensiteit. De workout sluiten we af met een ontspannende cooling down.

20201205_153239

Yoga

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen.

We wisselen Vinyasa af met Power Yoga.


20210221_111539~2

Zumba

Dance and sweat op heerlijke Latin & African music


Bootcamp

Bootcamp

Circuit training met interval training op kracht-, spier- en conditie training gericht. Veel afwisseling door verschillende oefeningen en materialen.

Schermafbeelding 2021-05-30 212703

BOXING

Boks workout met pads en stootkussens. Er is geen directe lichaamsinzet. Cardio en kracht training.

Screenshot_20210825-175138_WhatsApp

Silent Disco Bootcamp4Teens

WOW Silent Disco Bootcamp4Teens voor 12-16 jaar; sporten met leeftijdgenoten waarbij elke training een feestje is! Je krijgt tijdens de sportles WOW koptelefoon waarmee je lekkere muziek hoort en de instructies van de Trainer. Tijdens de Bootcamp combineren we spel en circuit training in een parcours met elkaar. We gebruiken materialen uit de natuur (bankjes, trappen, etc) en fitness materialen. Werken aan je conditie, kracht met veel fun zijn de ingrediënten van de WOW Silent Disco Bootcamps. Bootcamp is nog nooit zo’n belevenis geweest! Dit wil je ervaren..