Hoe het werkt in 5 stappen:

  1. Bestel jouw gratis proefles, membership of WOW rittenkaart via de webshop. Volg de stappen van het bestelproces waarbij je een account aanmaakt.
  2. Een WOW headphone is benodigd bij een WOW workout. Bij het afsluiten van een membership is de headphone bij de eenmalige kosten inbegrepen. Bij een gratis proefles krijg je van de WOW Trainer een headphone te leen. Wanneer je voor een Rittenkaart kiest, dan mag je een headphone lenen van de WOW trainer, echter adviseren wij je een WOW headphone aan te schaffen via de webshop voor eigen gebruik. Dit is wel zo hygiënisch, ondanks dat de WOW Trainer de leen headphone desinfecteert. Wanneer jij geen gebruik meer maakt van WOW, dan kan je jouw WOW headphone, mits in goede en werkende staat, met de oplaadkabel inleveren bij een WOW Trainer of retour sturen naar WOW. Je ontvangt dan €15 retour. Wij staan voor een milieuvriendelijke leefomgeving en door circulaire economie minderen we productie van nieuwe headphones waardoor vervuiling en verbruik van grondstoffen wordt beperkt. 
  3. Download de WOW app via Google Play of Apple App Store en log in. In de WOW app bieden wij te gekke features, zoals: workouts boeken in heel Nederland, de WOW shop, integreren van jouw smart & fit watches, het bijhouden van Achievements en de WOW community! Je kunt ten alle tijden ook de app omzeilen door hier via een webpagina in te loggen in jouw account.

  4. Heb je een account aangemaakt na het bestellen van jouw gratis proefles, membership of rittenkaart, boek dan nu een workout naar keuze. Ga naar Rooster in jouw account, kies de stad waar jij wilt sporten, kies een datum en boek de gewenste workout. 

Heb je hulp nodig bij het bestellen of boeken van jouw workout? Neem dan contact met ons op.