Boek een WOW trainer op locatie

Lijkt het je leuk om een originele workout voor jouw collega’s te organiseren? We geven met heel veel plezier een te gekke workout bij jou op locatie. Je kunt de volgende WOW workouts boeken: Bootcamp (circuit training), Bodyshape, Zumba, Bokstraining en Yoga. Ervaar onze Silent Disco workout en maak een feestje van sporten!

Wij zijn ook gespecialiseerd in het verzorgen van Vitaliteitsprogramma’s. Dit zijn programma’s op maat, met of zonder WOW koptelefoon. Denk hierbij aan fittesten, diverse workshops op het gebied van gezondheid en voeding. Ook bieden wij beweegactiviteiten aan senioren en mensen met dementie. Lees meer op onze website WOW Vitaal.

WOW Vitaal is onderdeel van Wireless Outdoor Workouts.

Wij zijn partner van:

Bedrijfsfitness

Elk bedrijf wil dat collega’s zich goed voelen. Zowel mentaal als fysiek en zowel thuis als op het werk. Vitale collega’s zijn effectiever en presteren beter. De resultaten laten er geen twijfel over bestaan: investeren in vitaliteit loont.

Wij werken samen met Workit (onderdeel van BFNL), Bedrijfsfitness Nederland en Onefit. Ervaren en vertrouwde partners binnen de fitnessbranche, die jouw bedrijf graag helpen bij het opstarten en promoten van bedrijfsfitness. 

Medewerkers die sporten, verzuimen jaarlijks gemiddeld zes dagen minder. Één dag verzuim kost een werkgever rond de 200 tot 400 euro. Investeren in vitaliteit loont direct!

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Happiness bij jouw medewerker

Beweging draagt bij aan de fitte gesteldheid van jouw medewerkers, werkt stress verlagend en versterkt de weerbaarheid

Lager ziekteverzuim

Medewerkers die sporten melden zich minder vaak ziek

Verhoging productiviteit

Actieve medewerkers hebben vaak een hogere energie level en zijn daardoor productiever